0
Evropske lige

KROS UVEREN: Nije samo Ronaldo i Nojer je bolji od Mesija

Objavljeno: 13.01.15 u 11:46

Fudbaler Real Madrida i reprezentativac Nemačke, Toni Kros, uveren je da je njegov bivši saigrač i kolega iz nacionalnog dresa „Pancira“, Manuel Nojer, poput Kristijana Ronalda, više zaslužio Zlatnu loptu od Lionela Mesija.

Kao što je poznato, CR7 je došao do svoje treće nagrade za najboljeg igrača planete, pošto je ukupno osvojio čak 33% glasova. Na drugom mestu našao se Leo Mesi sa 15,76, dok je Nojer dobio svega 0,04% glasova manje od Argentinca.

Nakon sumiranja glasova, Kros je podigao glas žaleći se što je Mesi završio trku ispred Nojera:

– Moram da kažem da sam iznenađen, a mislim i da nije fer da Manuel bude iza Mesija. Lično sam mislio da će biti tesno između Kristijana i Manuel – rekao je Kros.

– Nojer je ubedjivo najbolji golman na svetu, dok je Kristijano najbolji igrač u polju. Smatram da je borba trebala da bude između njih dvojice. Ne bi bilo nepravedno ni da bi Nojer pobedio, ali je Ronaldo svakako zaslužio – istakao je Kros.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter