0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TELEFONI ĆUTE: ‘Tenk’ i dalje čeka poziv iz Nemačke i otkriva zašto Ajntraht okleva

Objavljeno: 12.01.15 u 21:43

Aleksandar Kovačević i Darko Lazić su praktično jedina dva fudbalera koje bi Crvena zvezda mogla već ove zime da proda i tako dobije koji dinar kako bi isplatila dugovanja i dobila mogućnost da licencira novajlije.

Međutim, makar što se tiče popularnog Tenka priča se malo iskomplikovala pošto se čelnici Ajntrahta iz Frankfurta više ne javljaju nikome iz beogradskog kluba.

– Odužilo se sve ovo, svi čekamo predsednika kluba koji je zbog nekih ranijih loših iskustava u saradnji sa Zvezdom stavio veto na transfer. Šta će biti, ne znam. I danas sam čekao celi dan, ali je odgovor opet prolongiran za 24 časa, otkriva Kovačević u izjavi za Novosti.

Mladi reprezentativac tvrdi da ne bi imao ništa protiv da ostane u redovima srpskog šampiona jer je „glavom i dalje u Zvezdi“ i da će ako se transfer ne ostvari ove zime već na leto verovatno biti zainteresovanih jer ga očekuje i Evropsko prvenstvo za igrače do 21 godine.

Što se tiče Lazića on još uvek čeka odluku Genka. Marko Petković se odlično oporavlja od operacije posle povrede kolena i u februaru bi trebalo da dobije dozvolu da počne da trenira.

Fuad Salami, reprezentativac Nigerije, trebalo bi u Beograd da stigne u četvrtak pošto je juče igrao za svoj ancionalni tim u meču protiv Obale Slonovače. Robusni centarfor je ušao u igru u 56. minutu i imao je jednu dobru priliku, ali kako je nije iskoristio „slonovi“ su u nastavku preko Kalua došli do pobedničkog gola.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter