0
Fudbal

FOTO: FIFA

‘KUD SVI TURCI’: Evo kako su glasali kapiten, selektor i novinari iz Srbije

Objavljeno: 12.01.15 u 21:20

Fudbaler madridskog Reala Kristijano Ronaldo večeras je po treći put proglašen za najboljeg igrača sveta u izboru FIFA i Frans fudbala.

Žiri u izboru za „Zlatnu loptu“ pored novinara čine i selektori i kapiteni svih reprezentacija koje su pod okriljem FIFA, a verovatno vas interesuje kako su glasali Branislav Ivanović i Radovan Ćurčić.

Kapiten „orlova“ je najveći broj glasova dao Kristijanu Ronaldu, na drugo mesto je poziciionirao Lea Mesija, dok je jedan bod dao svom klupskom kolegi Edenu Azaru. Selektor je imao isto mišljenje kao kapiten kada su prva dvojica u pitanju s tim da je umesto Azara na treće mesto stavio jednog od najboljih igrača reprezentacije Nemačke Bastijana Švajnštajgera.

Medije iz Srbije predstavljao je kolega Vladimir Novaković koji je imao identično mišljenje kao selektor Ćurčić – Ronaldo, Mesi, Švajnštajger.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter