0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OTKRIVENA TAJNA: Evo zašto je Pavićević odbio Lirs i Sidnej i ostao u Zvezdi

Objavljeno: 11.01.15 u 22:08

Jedan od retkih fudbalera Crvene zvezde koji je imao konkretne ponude tokom zimskog prelaznog roka bio je iskusni Savo Pavićević kojeg je u svom timu želeo bivši trener crveno-belih Slaviša Stojanović, koji trenutno vodi Lirs. Pored Belgijanca za reprezentativca Crne Gore interesovao se i Sidnej, ali samo jedna rečenica bila je dovoljna Pavićeviću da ostane u redovima srpskog šampiona.

Generalni direktor Zvezdan Terzić i trener Nenad Lalatović poručili su mu „da je važan igrač i na terenu i za sam klub“.

– Šta reći posle takvih reči, učinili su mi veliku čast i pomogli da brzo donesem odluku da ostanem. Uz sportsku stranu to su glavni razlozi mog ostanka u klubu koji volim, u kome mi je dobro u svim segmentima. Dogovorili smo se i da produžim ugovor na još dve godine, ali to ćemo već lako realizovati. Na moju sreću i zadovoljstvo, objasnio je Pavićević u izjavi za Novosti.

Ponude Lirsa i Sidneja su bile više nego primamljive, ali…

– Bile su to jako dobre ponude i zaista bih da se zahvalim treneru Stojanoviću i njegovim saradnicima na pozivu i na poverenju koji su imali u mene. Želim im uspeha i da ostanu u ligi, ali u Zvezdi mi je najlepše.

U opširnom razgovoru za Novosti Pavićević je otkrio između ostalog i šta misli o novim saigračima u poslednjoj liniji odbrane – Aleksandru Lukoviću i Dušanu Anđelkoviću, kao i to šta misli o odbrani titule prvaka Srbije odnosno da li je to izvodljivo.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter