0
Evropske lige

PELEGRINI: Nastasić odlazi u slučaju dobre ponude

Objavljeno: 09.01.15 u 16:37

Menadžer Mančester Sitija Manuel Pelegrini rekao je da će srpski fudbaler Matija Nastasić napustiti taj klub jedino u slučaju dobre ponude.

Britanski mediji su prethodnih dana pisali da je Nastasić na izlaznim vratima Sitija, kao i da je na korak od dogovora sa nemačkim Šalkeom.

Pored srpskog fudbalera, u istoj situaciji je i Skot Sinkler, a na konferenciji za štampu u petak Pelegrini je prokomentarisao njihov status.

– I Nastasić i Sinkler rade sa nama bez ikakvih problema. Oni su deo ekipe. Videćemo da li će biti dobrih ponuda i za njih i za klub. Ako ih ne bude, oni ostaju ovde – rekao je Pelegrini.

Mančester Siti u poslednje vreme ima dosta problema sa povredama napadača, a poslednjih dana spekulisalo se o dolasku Vilfreda Bonija iz Svonsija.

– Odgovoriću vam na to pitanje kada budem imao više informacija. Mi smo prethodnog meseca analizirali situaciju i shvatili da nam je potreban jedan napadač. Trenutno razmatramo ko je najbolja opcija za nas – rekao je Pelegrini.

Na pitanje novinara da prokomentariše medijske navode da će napustiti Siti i preuzeti Barselonu, Pelegrini je rekao da je srećan u Mančesteru i da ne razmišlja o preuzimanju katalanskog kluba.

hotsport.rs – Beta

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter