0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

AVRAMOVSKI OPTIMIST: Zvezda može do titule!

Objavljeno: 09.01.15 u 17:24

Fudbaler Crvene zvezde Danijel Avramovski ocenio je da šampionska trka u Superligi nije izgubljena, iako njegova ekipa zaostaje šest bodova za Partizanom.

– Možemo do trofeja, ali moraćemo da uložimo mnogo truda, da damo sve od sebe kako bismo ispunili taj cilj. Neće biti lako – rekao je Avramovski, a prenosi zvanični sajt kluba.

Zvezda će 18. januara otputovati u Terme Čatež, na prvi deo priprema. „Crveno-beli“ će u Sloveniji odigrati tri kontrolna meča – najpre će 21. januara protivnik biti Tolmin, a tri dana kasnije očekuje ih duel s Ankaranom. Poslednju proveru u prvoj fazi, izabranici Nenada Lalatovića imaće 27. januara, a protivnik će biti Kopar.

Sledi povratak u Beograd, 28. januara, gde će se fudbaleri zadržati tri dana. Druga faza priprema biće odrađena u Turskoj i predviđeno je da se forma podiže kroz šest prijateljskih utakmica. Prva je zakazana za četvrti februar, i to protiv slovenačke Olimpije. Dva dana kasnije protivnik će biti Rubin iz Kazanja, a sedmog februara Metalist iz Harkova. Nakon tri dana pauze, sledi utakmica protiv Rostova, te utakmica 11. februara, a protivnik još uvek nije poznat. Poslednju utakmicu u Turskoj, Crvena zvezda će odigrati protiv ekipe Bate Borisov, 14. februara.

Ovo su mi prve pripreme koje ću odraditi u celosti, i mislim da je to jako bitno. Samo da ne bude povreda, i verujem da ću se spremiti kako treba. Konkurencija je jaka, ali to me samo motiviše da radim i treniram još više kako bih se izborio za mesto u timu“, kazao je Avramovski.

Proleći deo Super lige Srbije počeće 21. februara, a Zvezda će gostovati niškom Radničkom.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter