0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KORISTE SITUACIJU: Nemci hoće da odvedu ‘Tenka’ za ‘kikiriki’

Objavljeno: 08.01.15 u 11:35

Crvenoj zvezdi je novac potreban i potrebna joj je domah kako bi mogla da izmiri dugovanja koja dolaze na naplatu odnosno kako bi dovedeni igrači mogli da budu licencirani i to nije nikakva tajna.

S obzirom da je to opšte poznato situaciju želi da iskoristi Ajntraht iz Frankfurta koji je dao daleko manju ponudu od očekivane za Aleksandra Kovačevića. Naime, crveno-beli su procenili svog vezistu na 800 hiljada evra, ali klub iz grada na Majni nudi 500 hiljada i to je izgleda poslednja cena.

Problem je u tom što čak ni sav taj novac ne bi legao na račun srpskog šampiona pošto je prema dogovoru sa subotičkim Spartakom Crvena zvezda dužna da 40 odsto od transfera prosledi njima, a određeni procenat će otići i na menadžersku proviziju.

Računajući sve to jasno je da Zvezda za popularnog Tenka ne može da dobije više od četvrt miliona evra što će biti dovoljno samo da se trenutno zakrpe rupe, a vrlo brzo će na naplatu doći nove obaveze.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter