0
Evrokupovi

SLAVNI UKRAJINAC O ZLATNOJ LOPTI: Nojer je moj favorit!

Objavljeno: 06.01.15 u 17:35

Jedan od najvećih ukrajinskih fudbalera svih vremena Andrej Ševčenko istakao je da Manuel Nojer više zaslužuje FIFA Zlatnu loptu od Kristijana Ronalda ili Lionela Mesija.


Andrej Ševčenko osvojio je Zlatnu loptu pre 11 godina i sigurno je jedan od najkompetentnijih ličnosti iz sveta fudbala da komentariše buduće dobitnike ove prestižne nagrade. Tada je u dresu Milana osvojio Ligu šampiona, a odlučujući pogodak penal seriji u finalu protiv Juventusa postigao je upravo Ukrajinac. Sada uživa u zasluženoj fudbalskoj penziji, a imao je šta da kaže o ovogodišnjim nominacijama za Zlatnu loptu.

Nojer je prošle godine bio fantastičan, ali Ronaldo i Mesi su favoriti, pogotovo Portugalac koji je osvojio Ligu šampiona i postavio nove rekorde. Ipak, da se ja pitam, priznanje bih dodelio Manuelu Nojeru jer je uradio nešto posebno na Svetskom prvenstvu u Brazilu, ali i u Bajernu – rekao je Ševčenko za sajt FIFA.

Najbolji fudbaler sveta za 2014. godinu biće izabran 12 januara na svečanoj ceremoniji u Cirihu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter