2
Evropske lige

SERIJA A: Sudija poklonio pobedu ‘Vučici’, Ljajić na nosilima, Stanković isključen! (VIDEO)

Objavljeno: 06.01.15 u 15:09

Golom Davidea Astorija Roma je savladala Udineze na teškom gostovanju u Udinama i tako ostala na tri boda zaostatka u odnosu na lidera Serije A, ali će biti dosta polemika oko jedinog gola na meču.


Nije bilo puno žara na terenu, sve dok Roma nije povela u 17. minutu. Davide Astori je dobro šutirao, a lopta se od prečke odbila na gol-liniju. Pomoćni sudija je sa razlogom ostao nem, ali je glavni arbitar Marko Guida pokazao na centar. To je izazvalo opšte nezadovoljstvo celog ‘Friulija’ i sigurno će posle meča biti protesta iz crno-belih redova, kako iz Udinezea, tako i iz Juventusa, Rominog glavnog konkurenta za titulu.

https://youtube.com/watch?v=j6XbWUEYQwg

Nastavak meča doneo je veoma nervoznu igru na obe strane, a svaku odluku sudijske petorke burno je propraćen od strane domaćih navijača, ali i igrača i klupe. Upravo zbog toga je isključen pomoćni trener ‘Zebri’ Dejan Stanković, jer je u 85. minutu žustro protestvovao kod glavnog arbitra zbog nedosuđenog jedanaesterca Koneom.

Promene rezultata nije bilo, a ostaje činjenica da je jedini gol na utakmici bio neregularan, oko čega će se sigurno podići prašina na ‘čizmi’. Izdvajamo i detalj iz 80. minuta kada je Paskvale startovao na srpskog reprezentativca Adema Ljajića koji je posle toga iznet sa terena, a nije poznato o kakvoj se povredi radi.

Roma je ovom pobedom prišla lideru Juventusu na tri boda zaostatka, dok Udineze ostaje na 9. poziciji sa 22 osvojena boda.

Serija A, 17. kolo
ponedeljak, 5. januar
Lacio – Sampdorija 3:0
utorak, 6. januar
Udineze – Roma 0:1
Kjevo – Torino 15.00
Empoli – Veroba 15.00
Đenoa – Atalanta 15.00
Milan – Sasuolo 15.00
Palermo – Kaljari 15.00
Parma – Fiorentina 15.00
Čezena – Napoli 18.00
Juventus – Inter 21.00

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter