1
Evropske lige

POLJAKU PRESELA UŽIVANCIJA: Golman Arsenala novčano kažnjen zbog cigarete i ne barani do kraja sezone?!

Objavljeno: 06.01.15 u 13:41

Novogodišnji praznici jesu vreme za opuštanje, ali ne baš u toj meri. Golman Arsenala Vojček Ščensni navodno je oštro kažnjen zbog svog ponašanja posle utakmice sa Sautemptonom prvog dana Nove 2015. godine.

Engleski mediji pišu da je poljski golman uhvaćen sa cigaretom pod tušem u svlačionici na ‘Sejt Meri’ stadionu posle poraza ‘Tobdžija’ sa 2:0.

Poljak je bio krivac za oba gola ‘Svetaca’ na tom meču, a cigareta pod tušem je samo dolila ulje na vatreu. Menadžer Arsen Venger je već bio dovoljno besan, a cigareta je Vojčeka koštala 25.000 evra.

Ovih dana se pojavljuju informacije da Ščensni možda neće braniti za Arsenal do kraja sezone zbog prekršenih disciplinskih pravila, a već ga je na golu zamenio David Ospina. Međutim, engleski mediji sada tvrde da je Venger još ranije planirao da Ospina bude na golu na meču FA kupa sa Halom, a da ostaje da se vidi da li će Ščensni biti dodatno kažnjen.

U Arsenalu ovo nije prva kazna zbog pušenja, prethodno je takav slučaj bio sa Džekom Vilširom i Vilijamom Galasom. Međutim, prekršaj poljskog fudbalera je ozbiljniji pošto se desio u svlačionici, dok su dvojica ptethodnika to uradili tokom izlaska.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Tako se to radi u ozbiljnim ligama I klubovima. Da je srece da je tako I kod nas. Pa niko od ovih manekena ne bi igrao.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter