0
Domaći fudbal

SA PINTU OTVORIO DUŠU: U Crvenoj zvezdi su me samo zavlačili

Objavljeno: 04.01.15 u 11:00

Bivši trener lisabonoskog Sportniga i Crvene zvezde, Sa Pintu, izjavio je da je svojevremeno napustio Beograd zbog činjenice da su ga čelnici crveno-belih konstatno zavlačili davavši mu plejadu lažnih obećanja.

Portuglaski trener je, govoreći za lokalne medije, izneo u javnost deo onoga što se dešavalo na Marakani za vreme njegovog mandata:

– Postojalo je mnogo razloga i mnogo „ako“ zbog kojih sam odlučio da odem iz Beograda. Stalno se govorilo „ako dobijemo ovo ili ono“, „ako platimo igrače“, „na kraju meseca, ne brini, dolaze pojačanja“ i tako dalje. Pre odlaska na odmor ostavio sam izveštaj u kojem sam naveo šta je neophodno za ekipu, ali tokom pet nedelja ništa je ili malo urađeno, ne zbog toga što se nekome nije radilo, već zato što nije bilo kapaciteta da se sprovede plan u delo – kazao je Sa Pintu i dodao:

– Onda su me zamolili da se strpim još 15 dana, ali nisam više mogao da čekam zbog tog „ako“ da dođe trenutak koji ne bi bio dobar ni za jednu stranu. Tražio sam nešto ozbiljnije i ne žalim što sam odlučio da odem. Vođe kluba su bili sjajni ljudi, voleo sam Crvenu zvezdu, ali tražio sam ozbiljniju sredinu – podvukao je bivši trener Zvezde.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter