0
Evropske lige

PRIMERA: Valensija preokretom prekinula Realov čudesan niz! (VIDEO)

Objavljeno: 04.01.15 u 18:56

Fudbaleri Valensije prekinuli su neverovatan niz Real Madrida pošto su na svojoj Mestalji savladali ‘kraljevski’ klub rezultatom 2:1 (0:1).

Real je poveo preko Ronalda u 14. minutu sa bele tačke, a domaći su preokrenuli autogolom Pepea u 52. i pogotkom Otamendija u 65. minutu.

Na Mestalji viđena su dva potpuno različita poluvremena. U prvom je Real bio bolji tim, tačnije Valensija je bila daleko ispod svog nivoa, što su gosti znali da iskoriste. U 14. minutu Negredo je nespretno igrao rukom u svom šesnaestercu, a sudija opravdano pokazao na belu tačku, a siguran izvođač najstrože kazne bio je Ronaldo.

U drugom poluvremenu, Valensija je zaigrala mnogo bolje i u potpunosti preokrenula rezultat. U 52. minutu Gaja je sjajno prošao po levom boku i pronašao Baragana čiji je udarac na putu do mreže zakačio Pepea i prevario Kasiljasa.

U 65. minutu Valensija je povela golom Otamendija koji je nakon Parehovog kornera bio najviši u skoku i odličnim udarcem savladao Kasiljasa po drugi put.


Trener Karlo Anćeloti nije imao mnogo izbora, rizikovao je ubacivši Hesea i Kediru umesto Bejla i Rodrigeza što se ispostavilo kao pogrešan potez.

Real je do kraja utakmice imao još jednu veliku priliku, kada je Iskov udarac glavom sa pet metara zaustavio Dijego Alveš.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter