0
Evropske lige

PREOKRET U SOLUNU: PAOK čvrsto drži vrh tabele (VIDEO)

Objavljeno: 03.01.15 u 21:48

Grčki šampionat posle kraće pauze za novogodišnje i božićne praznike nastavljen je dans utakmicama 16. kola, a najzanimljiviji meč odigran je u Solunu gde je domaći PAOK dočekao atinski Panionios.

Crno-beli su dva puta gubili, ali su na kraju ipak uspeli da pobede sa 3:2 i to golom Atanasiadisa golom iz penala u 72. minutu. Pre toga gosti su poveli već u 2. minutu golom Janua, izjednačio je Migel Viktor samo šest minuta kasnije, da bi Kolovos pogotkom iz penala u 10. minutu vratio prednost Panioniosu. Ipak na poluvreme se otišlo sa nerešenim rezultatom pošto je Maduro nakon pola sata igre dao drugi gol za PAOK.

Tim iz Soluna tako je zadržao prvo mesto na tabeli pošto uz meč više ima četiri boda suficita u odnosu na Olimpijakos koji svoj meč ove runde igra u nedelju. Panionis je ostao u donjem delu tabele sa svega 15 poena u 16 odigranih mečeva.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter