0
Evropske lige

KUZMANOVIĆ SPREMAN ZA JUVENTUS: Dolaze nam u pravo vreme!

Objavljeno: 02.01.15 u 22:47

Povremeni srpski reprezentativac i član Intera Zdravko Kuzmanović izjavio je za italijanske medije da on i njegov tim spremni dočekuju predstojeći duel sa šampionom Juventusom.

Kuzmanović je ove sezone jedan od standardnijih u ekipi Intera. Na 15 utakmica postigao je jedan pogodak, a četiri puta je bio asistent. U utorak će na Đuzepe Meaci gostovati Juventus, a srpski internacionalac jedva čeka duel sa aktuelnim šampionom Italije.

– Ova utakmica sa Juventusom dolazi nam u pravo vreme, pošto smo prethodnih dana naporno trenirali i spremali se. Sada sam fizički spremniji i mogu da pružim mnogo više za svoj tim, izjavio je Kuzmanović za ‘Skaj Sport 24’.

Inter se trenutno nalazi na 11. mestu Serije A sa 23 osvojena boda, dok Juventus sa 39 suvereno drži prvu poziciju na tabeli. ‘Derbi Italije’ kako se popularno naziva svaki duel ova dva tima igra se 6. januara sa početkom u 21 sat.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter