0
Domaći fudbal

DRAGAN ĆIRIĆ: Nije realno da vratimo dugove odmah

Objavljeno: 31.12.14 u 08:41

Novi sportski direktor Partizana, Dragan Ćirić, izjavio je da nova uprava koja je nedavno došla na čelo crno-belog kluba iz Humske planira da vrati nagomilane dugove. Ipak, on je dodao da tako nešto nije realno očekivati u ekspresnom roku.

U razgovoru za B92 novi sportski direktor Partizana odgovarao je, između ostalog, na pitanje o angažmanu novih igrača:

– Ne znam koliko je to realno. Mislim da moramo imati prioritete da se saniraju dugovanja koja imamo, pa ćemo onda videti koliko možemo to da uklopimo sa pojačanjima i koliko možemo da odvojimo novca za njih. Mislim da u ovom trenutku nije realno da se odvaja ništa preterano za to, trebalo bi da se koncentrišemo na leto. Pre svega treba raditi sa mladima, mislim da je to budućnost Partizana, ali uvek moraju biti prisutni i stariji igrači koji će da vuku mlađe – rekao je Ćirić.

On se osvrnuo i na transfer Škuletića u Lil kojeg je stopirala nova uprava kluba:

– Moj posao je da ispravim stvari. Mislim da treba da shvati da će to biti samo dobro za njega, ne možemo biti loše. Biće još ponuda i svega, ali razgovaraćemo sa njim“, podvukao je Ćirić.

hotsport.rs

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter