1
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

ZVEZDINA SRAMOTA: Uprava se ne javlja treneru koji je vratio titulu u Ljutice Bogdana, sledi tužba

Objavljeno: 29.12.14 u 21:04

Kako je aktuelno rukovodstvo Crvene zvezde u potpunosti ignorisalo dogovor koji je postignut sa bivšim trenerom Slavišom Stojanovićem u vezi dugova i isplaćivanja u ratama, kao i svaki kontakt sa šefom stručnog štaba Lirsa, srpskom stručnjaku sa slovenačkim pasošem nije preostalo ništa drugo nego da razmišlja o podnošenju tužbe.

– Kada sam odlazio iz kluba dogovor je bio da mi dugovanja isplate u nekoliko rata. Prva je trebalo da bude u avgustu, druga u oktobru… Nisam dobio novac, pokušavao sam da stupim u kontakt sa pojedinim čelnicima kluba. Međutim, oni nisu odgovarali ni na moje pozive ni na SMS poruke. To mi je mnogo zasmetalo. Tek nedavno sam razmenio poruku sa Zvezdanom Terzićem, obajsnio je Stojanović u izjavi za Mocart sport.

S obzirom da nije u mogućnosti da uspostavi kontakt sa upravom kluba iz Ljutice Bogdana morao je angažuje advokata koji će to učiniti u njegovo ime.

– Stigao im je dopis u kojem ta kancelarija apeluje da rešimo problem. Ukoliko se ništa ne promeni definitivno će me primorati da tužim klub. Nisam takav čovek, ali imam i ja familiju. Pošteno sam radio, patio kao i kompletna ekipa. Odrekli smo se svih stvari zarad osvajanja titule. Mogao bih knjigu da napišem o svim dešavanjima u Beogradu. Međutim, na kraju će se pamtiti da sam izašao pred punu „Marakanu“ i podigao pehar. Kada odem dole u majčin kraj ljudi plaču kad me vide. Takve stvari nemaju cenu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter