4
Domaći fudbal

VUČIĆ PRIZNAO PORAZ: Nemoćan sam da rešim pitanje privatizacije klubova, pomažemo podjednako

Objavljeno: 29.12.14 u 23:19

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić gostujući večeras na Javnom servisru osvrnuo se i na priču o privatizaciji najvećih srpskih sportskih klubova rekavši da smatra da je to jedino rešenje, ali da on nema snage da se bori sa tim.

– Nemam snage da se borim s tim. Priznajem poraz, mislim da je jedino rešenje za srpski sport privatizacija, rekao je Vučić.

On je naveo da ima zainteresovanih za fudbalske klubove Crvena zvezda i Partizan, a da su za Partizan bili zainteresovani vrhunski nemački klubovi.

– Nemoćan sam to da rešim, jer sam potpuno sam po tom pitanju. Niko ne sme da im kaže ništa, jer se svi plaše šta će neko da im kaže na sledećoj utakmici, rekao je Vučić, prenosi agencija Tanjug.

Govoreći o Crvenoj zvezdi, premijer je rekao da je rukovodstvo kluba izašlo s predlogom da 51 odsto ostane navijačima, a da se 49 odsto proda nekome ko će da uloži 50 miliona evra.

– Na to sam se samo nasmejao. Na to bih mogao da odgovorim pitanjem koje bi bilo neučtivo i zato neću to da učinim, rekao je Vučić.

Vučić je rekao i da država jednako pomaže i Partizan i Crvenu zvezdu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

4 Komentara

  1. Bravo Lomunac istina ziva dosta je deljenja Srbije na boje klubova Partizan pravi uspehe zasluzuje makar stvarno podjednak tretman !!!

    0
    0
    Odgovori
  2. PODJEDNAKO pomaze drzava oba kluba??? Da vidimo, VK Partizan, najtrofejniji klub NA SVETU, je pred gasenjem jer je 250 000€ koje dobija od REIFFEISEN-a (bese domaca firma) nedovoljno za sve troskove dok ti sakom i kapom dajes iz Fidelinke i tajnih fondova maloj beznacajnoj i to PRIVATNOJ Cedinoj BVK zvezdi Vet 900 000€, to je jednako???
    Ajmo fudbal da vidimo, Partizanu NIKO ne daje pare jos od EPS-a pre 5 godina, zvezdi vec 6 godina Telekom daje 4 MILIONA € GODISNjE!!! Da ne preskacemo to sto AMSS placa trenera zvezde, KBC je morao dati „donaciju od 2,2 MILIONA €“, i to je jednako znaci???
    Ajd u kosarci kazi zasto si ODUZEO sponzorstvo KK Parrizanu, najtrofejnijem klubu Balkana i da nam nije RUSA i njihovih para iz NIS-a, a kojih ti oduzmes vise od pola za dugove sta bi bilo sa klubom, dok mali, bezbazajni i PRIVATNI FMP-zvezda moze od JAT-a, Dive, Cacanske banke i Telekoma (SVE drzavne firme) da dobija milione??? Za KOJE to zasluge i po kom pravu ih dobija pa jos nadasve jednako kao mi LAZOVE???

    0
    0
    Odgovori
  3. NE PISI GLUPOSTI ONO STO JE ON URADIO NIKO IZ PRETHODNIG VLADA NIJE A TO JE DA STANE NA PUT MAFIJI A TO JE ON URADIO I JOS PUNO TOGA DOBROG MADA IMA I DOSTA STVARI KOJE NISU DOBRE ALI VECINOM SU DOBRE A STO SE TICE PRIVATIZACIJE TO JE JEDINO RESENJE ZA NAS FUDBAL I DAJ BOZE DA NEKO ULOZI U NASE KLUBOVE NOVAC PA DA VIDIMO EVROPU OVAKO NIKAD NECEMO

    0
    0
    Odgovori
  4. Nijedno obecanje nisi ispunio tako da necudi ni ovo…
    I sramota kako se prebacuje problem na sportske radnike kada se zna da su politicari krivi za to…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter