0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

MARTINEZ KRITIKUJE BARSU I KRKIĆA: Od malih nogu je naučen da prevari!

Objavljeno: 27.12.14 u 15:20

Menadžer Evertona Roberto Martinez izneo je posle poraza od Stouka niz kritika na račun Bojana Krkića i Barselonine škole fudbala.


Tradicionalno na ‘boksing deju’ odigrano je kompletno kolo Premijer lige, a iznenađenje se dogodilo na ‘Gudisonu’ gde je Everton poražen od Stouka. Jedini gol na meču postigao je Bojan Krkić, izdanak Barselonine škole, iz penala koji je nad njim i napravljen posle starta MekKartija. Menadžer Evertona, inače Španac, rekao je posle meča da je elemenata za najstrožu kaznu bilo, ali da sudija ne bi pokazao na belu tačku da Krkić nije maestralno odglumeo prekršaj.

– Odlično poznajem Katalonsku kulturu, tamo decu još od malih nogu uče da pritiskaju sudije kako bi napravili grešku. Ne verujem da je kontakt bio toliki da bi se svirao jedanaesterac. Ako već nije bio siguran da Voltersu da crveni karton kada je oborio Bejnsa, kako je mogao da bude siguran da je bio penal nad Krkićem – ljutito je upitao novinare Roberto Martinez.

Trener pobedničke ekipe Mark Hjuz je, nasuprot stava kolege, imao samo reči hvale za omalenog Španca srpskog porekla.

-Bojan je za kratko vreme koje je proveo u Premijer ligi dokazao svima koji su sumnjali u njega da poseduje kvalitet za ovo takmičenje – rekao je Hjuz.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter