4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VELIKI PROBLEM ZA NOVU UPRAVU PARTIZANA: Škuletić je prodat?

Objavljeno: 26.12.14 u 22:15

Nova uprava FK Partizan želela je na najlepši način da obraduje sve Grobare ostankom najboljeg strelca Petra Škuletića u klubu, ali će glavnu reč o snažnom napadaču imati FIFA.

Naime, menadžer crnogorskog fudbalera Radojica Božović istakao je za Novosti da je Škuletić već prodat Lilu i da će sada sve tri strane imati problem zbog blokade.

– Priča oko Lila traje već mesec dana. I, što je najvažnije, ona nije išla mimo kluba već sam za pregovore dobio papir iz Partizana koji predstavlja punomoćje, sa potpisom generalnog sekretara Darka Grubora. Partizan je posle pregovora dobio bolje uslove nego što je tražio i zato je normalno što je Petar prošao lekarske preglede i potpisao ugovor. Sada svi imamo problem – istakao je Božović.

Agent fudbalera je objasnio da je na stalnoj vezi sa čelnicima Lila i da nije siguran kakvu će reakciju izazvati odluka nove uprave.

– Plan je bio da Škuletić debituje za Lil 7. januara. Posle ugovora koji je potpisao, on ne može ni da se stavi na raspolaganje Partizanu. To znači da najveću štetu može da istrpi fudbaler, jer će ga Francuzi suspendovati i predati FIFA. Ne znam šta da mislim posle svega – zaključio je Božović, uz napomenu da bi Partizan na ime obeštećenja dobio praktično duplo više nego što je očekivao pre mesec dana.

hotsport.rs

0
0

4 Komentara

  1. alo vucicu evo ti jedna musterija zvana grubor, a ne starlete od 200 evrova.. ovaj sa djuricom cudo napravi a nikom nista…

    0
    0
    Odgovori
  2. Tumbo grobarcino vratio si se u svetinju nasu i znam da si ljudina, goni ovu banjguru Raju i njemu slicne sto dalje od baseg hrama

    0
    0
    Odgovori
  3. Nema sta da razmislja. Dobio je punomocje da razgovara sa Lilom i to je ok. Sve dok niko od Partizanovih zvanicnika nije stavio potpis na ugovor o prodaji, moze Radojica da pregovara i sa Marsovcima. E sad druga je stvar ako je papir o prodaji potpisan. I jos nesto, ja bih ga sada pustio, jer on pod pritiskom ovog Crnogorca moze da okrene curak naopako i da bojkotuje polusezonu. U svakom slucaju ko sa Rajom tikve sade o glavu mu se obijaju

    0
    0
    Odgovori
  4. Sta da mislis smrade jedan , zinulo ti du.e za procenat lopurdo , pa si brze bolje pozurio da prodas decka zajendo sa onim kilavim Gruborom , treba da vas je sramota kakvim se radnjama bavite !! Ko je Grubor da on nekoma daje punomocje, jel on poseduje igraca , da li mozda poseduje Partizan ili mu je deda ostavio klub pa se ponasa kao da je njegova prcija , sve to treba gov.ivom motkom isibati !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter