0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TRAČ ILI ISTINA: Gasprom šalje igrača Zenita u Zvezdu

Objavljeno: 24.12.14 u 21:01

Crvena zvezda bi uskoro mogla da dobije veliko pojačanje u defanzivnom redu ukoliko se ostvare kuloarske priče da će novi član srpskog šampiona postati fudbaler Zenita, inače bivši mladi reprezentativac Srbije – Milan Rodić.

Nekadašnji fudbaler OFK Beograda je svojevremeno za velikih 1,88 miliona evra prešao u redove Zenita, ali nakon početnih nekoliko utakmica za njega više nije bilo mesta ni kod Lućana Spaletija, ali ni sada kod trenera Viljaš-Boaša.

Mladi levi bek je bio i na pozajmici u redovima Volge, a nešto slično bi moglo da se desi i sada kada bi Rodić među crveno-bele stigao na pozajmicu s tim da bi ostao na platnom spisku Zenita u čemu bi pomogao i generalni sponzor oba kluba – Gasprom.

Rodic Suarez

Ranije se govorkalo da će poziciju levog beka, koja će verovatno ostati oslabljena posle cele priče sa Nikolom Mijailovićem, mogao da popuni Dušan Anđelković, ali je ta priča naglo zaustavljena pa nije nemoguće da je ova opcija upravo razlog tome.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter