1
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

NEMA ODLAGANJA: Partizan u četvrtak dobija novog predsednika

Objavljeno: 24.12.14 u 20:23

Upravni odbor fudbalskog kluba Partizan odlučio je da izborna Skupština crno-belih bude održana u zakazanom terminu, u četvrtak, uprkos stavu većine da je na jučerašnjim zborovima članova kluba bilo neregularnosti.

Aktuelno rukovodstvo Partizana navodno je pronašlo neregularnosti tokom rada zbora društveno-sportskih radnika, pa je nameravalo da poništi njegove odluke, piše agencija Tanjug.

Na zborovima u utorak izabrano je 65 delegata za predstojeću izbornu Skupštinu kluba, a prevagu je odnela struja koju predvodi bivši generalni sekretar crno-belih Žarko Zečević.

Zečević, koji je poslednjih godina bio posvećen privatnom biznisu, ponovo se aktivirao u Partizanu i vodio je glavnu reč na zboru, pa je sasvim izvesno da će njegov favorit Zoran Popović biti glavni kandidat da na mestu predsednika crno-belih zameni Dragana Đurića.

Popovićev protivkandidat biće dosadašnji potpredsednik Partizana Mile Jovičić, kao izbor aktuelnog Upravnog odbora kluba.

Izborna Skupština FK Partizan zakazana je za četvrtak od 16 sati.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter