0
Evropske lige

SERIJA A: MIha i Deki podelili bodove, još dva remija i goleada u Bergamu (VIDEO)

Objavljeno: 21.12.14 u 17:44

Najzanimljiviji duel 16. kola Serije A, koji su obeležili i Siniša Mihajlović i Dejan Stanković, odigrali su Sampdorija i Udineze – 2:2. U Bergamu su Atalanta i Palermo igrali 3:3, remizirali su i Fiorentina i Empoli (1:1), a Torino je slavio nad Đenoom 2:1.

Sampdorija je povela golom Pedra Obijanga u 15. minutu. Gosti iz Udina su preokrenuli za samo četiri minuta, preko Heihoa i Daniloa. Gabijadini je postavio konačan rezultat na isteku prvog sata igre.

Bio je ovo prvi duel za Stankovića i Mihajlovića na klupama, a obeležilo ga je isključenje Stankovića. Udineze je  završio utakmicu sa desetoricom igača, pošto je Oro zaradio drugi žuti karton u 88. minutu.

Meč su sa klupi posmatrali Nenad Krstičić, a kod Udinezea Željko Brkić.

Atalanta je posle preokreta stigla do remija sa Palermom. Golove su postizali Riđoni, Vaskes, Deniz je smanjio na 1:2 za Atalantu, vaskez vratio dva gola viška, ali su Morales i Denis domaćinu doneli remi, Vlada Avramov je bio u protokolu.

Fiorentina je igrala 1:1 protiv Empolija. Vargas je bio strelac jedinog gola za ’Violu’, Toneli je pogodio na drugoj strani.

Kamil Glik je bio junak trijumfa i preokreta  Torina nad Đenoom. Gosti su poveli golom Falkea, a Nikola Maksimović je odigrao svih 90 minuta za domaćina.

Serija A, 16. kolo
četvrtak
Kaljari – Juventus 1:3
Napoli – Parma 2:0
subota
Sasuolo – Čezena 1:1
Roma – Milan 0:0
nedelja, 21. decembar
Verona – Kjevo 0:1
Atalanta – Palermo 3:3
Fiorentina – Empoli 1:1
Samprodija – Udineze 2:2
Torino – Đenoa 2:1
Inter – Lacio 20.45

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter