7
Domaći fudbal

ĐURIĆ NAJAVLJUJE POSLEDNJI POTEZ: Spremio sam transfer-bombu za odlazak iz Partizana

Objavljeno: 21.12.14 u 09:08

Odlazeći predsednik FK Partizan, Dragan Đurić, poručio je da crno-beli vode intenzivne pregovore sa jednim izuzetno atraktivnim igračem iz ofanzivne linije.

Međutim, Đurić nije želeo da otkriva ime fudbalera sa kojima crno-beli trenutno pregovaraju, ali jeste naglasio i da uprava trenutno radi na angažmanu i fudbalera koji igra na poziciji desnog beka.

– Svaki dan se s trenerom Nikolićem radi na dovođenju novih igrača. Spremamo bombu za zimski prelazni rok – rekao je Đurić, prenosi Kurir.

Iako je angažman novih igrača, svakako, nešto što veoma raduje armiju navijača crno-belih, činjenica da se Petar Škuletić nalazi na izlaznim vratima Humske sigurno ne prija Grobarima.

Uprava Partizana pokušava da iskoristi poletnu sezonu Petra Škuletića koji je bio ekstremno efikasan u prvom delu JSL, pa se tako vode pregovor za transfer ovog igrača u Lil.

Ipak, Đurić smatra da je zamena koju su on i trener Nikolić pronašli više nego adekvatna.

– Videćete, navijači će biti zadovoljni našim izborom igrača. U pitanju je ofanzivni fudbaler. Blizu smo i dovođenja desnog beka koji će pokriti tu poziciju dok se ne oporavi Miroslav Vulićević. Što se odlazaka tiče, Škuletić je zanimljiv mnogim klubovima, za njega čekamo najbolju ponudu. Trenutno je najbliži Lilu – kazao je Đurić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

7 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter