7
Domaći fudbal

ĐURIĆ NAJAVIO BOMBU, A ONO KAPISLA: Partizan zamenu za Škuletića našao u…

Objavljeno: 21.12.14 u 10:35

Odlazeći predsednik Partizana najavio je da će njegov poslednji potez na predsedničkoj funckiji kluba iz Humske biti dovođenje atraktivnog igrača koji je, kako je Đurić ocenio: „dobro poznat navijačima“.

Međutim, od svih tih priča, kako stoje stvari, neće biti mnogo toga. Naime, prema informacijama do kojih su došli crnogorski mediji, crno-beli pregovaraju sa fudbalerom Zete, Petrom Orlandićem.

Sve je izvesnije da će Petar Škuletić karijeru nastaviti u dijaspori, a zamena za njega mogao bi da bude njegov imenik, momak koji je u prvom delu prvenstva Crne Gore postigao 9 pogodaka.

Reč je o 24-godišnjem igraču koji je stekao iskustvo i u inostranstvu, pošto je imao prilike da u Izraelu igra kao pozajmljeni igrač.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

7 Komentara

  1. Mogao je za tih 2 milke od Skuletica da angazuje opet Klea.Djuric indijanac u nekom je talu sa crnogorcima,nemam nista protih srba odande,ali brate imamo u nasoj zemlji talentovanih spiceva.ALi ima jedan problem,nemogu bas da se ugrade tu,pa nam dovode nekog tamo slepca iz Zete…

    0
    0
    Odgovori
  2. Moj Djuricu ako je istina ,ti si jedna obicna lopina.Idi sto pre i molimo te, ne resavaj ti igracki kadar u Partizanu.

    0
    0
    Odgovori
  3. Доводи играча из Црне Горе из Зете,јак ми играч у пичку материну исто као што би сад довео мог другара најбољи стрелац Моравичког округа и то са 11 голова. Смешан играч и смешна лига..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter