0
Domaći fudbal

DRAGAN MRĐA: Nije istina da se vraćam u Zvezdu!

Objavljeno: 21.12.14 u 12:58

Bivši fudbaler Crvene zvezde i najbolji strelac Jelen Superlige prošle godine Dragan Mrđa istakao je u intervjuu za Kurir da je neizvodljivo da se ove zime vrati na stadion „Rajka Mitića“.

Čudni su putevi fudbalski. Srpski napadač Dragan Mrđa je pre samo šest meseci osvojio titulu prvaka Srbije sa Crvenom zvezdom, a pre dve nedelje je sa novim klubom Omijom ispao iz lige.

– Neverovatan podatak! Ali u Japanu ne gledaju tragično na ispadanje kao mi u Srbiji. Ovde je to normalno. Ove sezone titulu je osvojila Gamba, koja je pre dve godine ispala, a pre njih se isto desilo i Kašivi Rejsol. Obe ekipe su se bez problema vratile i uzele titulu. I kada se ispadne, budžet kluba ostaje isti, nema smanjivanja plata ili nekih pritisaka. Zato je Japan broj jedan – istakao je Mrđa za Kurir.

Srpski internacionalac je na 18 utakmica u „zemlji izlazećeg sunca“ postigao devet golova. Ipak, Omija je ispala iz lige i vreme je za promenu sredine. Priča se da bi Dragan Mrđa mogao da se vrati u Crvenu zvezdu, ali on te spekulacije demantuje.

– Neizvodljivo je u ovom trenutku! Imam ugovor sa Omijom, ali ću verovatno promeniti klub. Sigurno je 99 odsto da ostajem u Japanu – jasan je Mrđa.

Stara ljubav zaborava nema. Tako ni Mrđa ne može bez Crvene zvezde. Pomno prati šta se dešava u „Ljutice Bogdana“.

Nenad Lalatović je odličan trener, ali preveliki zvezdaš! Mnogo stvari radi srcem, a to nije dobro. Čitao sam da bi garantovao titulu da smo Nenad Milijaš, Miloš Ninković i ja ostali u klubu i da je stigao Aleksandar Luković. Delim njegovo mišljenje – istakao je Mrđa za Kurir.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter