1
Domaći fudbal

KAKO ĆE IZGLEDATI PARTIZAN POSLE IZBORNE SKUPŠTINE: Mnoštvo starih-novih lica u Humskoj

Objavljeno: 20.12.14 u 16:22

Posle izborne skupštine 25. decembra u Humskoj će biti dosta novih-starih lica. Za sportska pitanja u Partizanu biće zaduženi Mladen Krstajić i Nenad Bjeković. Budući predsednik Mile Jovičić ima ideju sa kojim timom ljudi pokušati da nastavi sa rezultatskim uspesima, kao i kako će pokušati da finansijski konsoliduje klub iz Humske.


Izborna skupština narednog četvrtka trebalo bi da samo da potvrdi predlog Upravnog odbora i da Jovičić bude predsednik, a Zoran Popović i Sreten Nikolić potpredsednici – piše Blic. Mladen Krstajić bi trebalo da bude novi-stari sportski direktor, dok će savetnik za sportska pitanja kao potpredsednik kluba ili kao član Upravnog odbora biti Nenad Bjeković.

Krstajićev uslov da se vrati na staru poziciju bio je da mu se niko iz uprave ne meša u posao, odnosno da samo on i Bjeković budu spona između dela rukovodstva zaduženog za finansije, stručnog štaba i ekipe.

Ne vraćaju se samo Krstajić i Bjeković u Humsku. Nekadašnji portparol Marko Vjetrović će na poziciji generalnog sekretara da zameni Darka Grubora. Nekadašnjem kapitenu ali i kasnije  sportskom direktoru Albertu Nađu biće ponuđena pozicija direktora skauting službe u omladinskoj školi. Nedeljko Kostić ide u penziju, a Nađ bi trebalo da obavlja tu funkciju sve dok se ne steknu uslovi da se legenda kluba Momčilo Vukotić penzioniše. Tada bi Nađ bio unapređen u direktora omladinske škole – piše Blic.

Generalni sponzor trebalo bi da postane Unikredit banka, koja je za reklamu na dresu spremna da izdvoji tri miliona godišnje, a jedan od članova Upravnog odbora bio bi i predstavnik ove banke. Priliv sredstava mogao bi da stigne i od neminovne prodaje igrača.

Status trenera Marka Nikolića ostaje isti. Šest bodova prednosti na tabeli u odnosu na Crvenu zvezdu, plasman u polufinale Kupa i učešće u grupnoj fazi Lige Evrope rezultati su koji su mu sačuvali mesto šefa stručnog štaba.

Kako vam izgleda novi-stari tim ljudi?

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter