0
Domaći fudbal

ČOVEK KOJI JE POSVAĐAO CRVENO I CRNO-BELE: Bivši napadač Zvezde i Partizana ponovo u Srbiji!?

Objavljeno: 20.12.14 u 14:48

Nekadašnji napadač  Crvene zvezde i Partizana, koji je izazvao pravu buru svojim prelaskom sa Marakane u Humsku, mogao bi da se vrati u srpski fudbal u ulozi trenera.

Kako prenose Narodne novine, legendarni Milko Đurovski nalazi se na meti niškog Radničkog i ove zime bi mogao da se preseli na Čair, što je potvrdio i prvi čovek kluba Vidak Perović.

– Potreban nam je neko ko će da nas razdrma, da unese malo više energije u ekipu i mislim da Milko ima taj kapacitet. Uz to, bio je veoma korektan u postavljanju finansijskih uslova što je takođe bitan faktora u donošenju konačne odluke. Ostavili smo mu nekoliko dana za razmišljanje – rekao je Perović.

Pristalice crveno i crno-belih, Đurovskog pamte po famoznom transferu sa Marakane u Humsku 1986. godine.

Inače, Đurovski je za Zvezdu nastupao od 1980. do 1986. i na 115 utakmica postigao 54 gola, dok je u Partizanu na 70 mečeva postigao 39 pogodaka, između 1986. i 1990. godine kada se preselio u holandski Groningen.

Za razliku od igračke, trenerska karijera 51-godišnjeg Đurovskog nije toliko uzbudljiva. Kao trener, počeo je u Sloveniji, gde je promenio nekoliko klubova (Drava, Nafta, Maribor), a potom je u svojoj Makedoniji predvodio Vardar i Belasicu, dok je od 2011. godine na klupi austrijskog drugoligaša Polaua.

Podsetite se kakav je Đurovski bio igrač…

hotsport.rs 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter