1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TERZIĆ: Hvala Pečniku, stiže Parker, a ima još nekoliko zanimljivih igrača

Objavljeno: 19.12.14 u 14:53

Povodom raskida ugovora sa Nejcom Pečnikom, ali i zbog tekućih tama vezanih za klub javnosti se nakon sednice Upravnog odbora obratio vršilac dužnosti generalnog sekretara Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

– U toku dana smo održali sednicu Upravnog odbora i doneli odluku da pustimo Pečnika. Zahvalili smo mu se na svemu što je uradio za klub u kojem je ostavio veliki trag prilikom osvajanja šampionske titule. On je i letos bio slobodan, ali smo se nakon 15 dana dogovorili da se vrati i da mu ne pravimo smetnje u slučaju dobre ponude, rekao je Terzić Tanjugu.

Terzić je dodao da će Zvezda u ponedeljak predstaviti Aleksandra Lukovića, kao i da se uskoro očekuje dolazak Džošue Parkera iz Domžala.

– Imamo još nekoliko želja, a ima i nekoliko zanimljivih igrača na domaćem tržištu. Sa druge strane, videćemo da li će biti odlazaka, pošto su inostrani klubovi poslali ponude za Kovačevića i Lazića. Ne želimo da se odreknemo mladih igrača, koji su se ove jeseni afirmisali, i njihova cena ne sme da bude ispod dva miliona evra, naveo je Terzić.

On je istakao da je prevashodni cilj kluba finansijska stabilizacija, a potom i odbrana titule.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter