5
Fudbal

FOTO: STARSPORT

SKANDAL: FSS nameravao da otera Kolarova i Ivanovića, fudbaleri optuženi za ‘izdaju’

Objavljeno: 18.12.14 u 10:25

Prema pisanju određenih srpskih medija, čelnici Fudbalskog saveza Srbije imali su plan da iz dresa reprezentacije oteraju kapitena Branislava Ivanovića i jednog od najskupljih fudbalera, Aleksandra Kolarova.

Kako piše Informer, čelnici FSS bili su uvereni da su ova dvojica momaka izvor loše atmosfere i razdora u svlačionici. Upravo ova dvojica, veruju u FSS, namerno su opstruirali rad reprezentacije i glavni su krivci za loše rezultate u kvalifikacijama.

Navodno, generalni sekretar Zoran Laković bio je tas na vagi koji je na kraju prevagnuo da ova dvojica igrača, posle svega, ipak ostanu deo „Orlova„.

Do ove ideje čelnici Saveza došli su nakon debakla od Danske, u meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Ipak, Laković je tada ubedio kolege iz vrha Saveza da bi dramatični rezovi u jeku kvalifikacija bili pogubni za ekipu, pogotovo nakon što je na mesto selektora došao Radovan Ćurčić.

Međutim, plan odstranjivanja dvojice „glavnih krivaca“ u očima čelnika FSS nije defnitivno obustavljen, već samo odložen na neodređeno vreme. Informer u svojim saznanjima ide toliko daleko da piše da su ova dvojica igrača namerno pružali loše partije po nalogu menadžera Mikija Pajkića kako bi sabotirali čelnike FSS i kako bi pomogli Zvezdanu Terziću u akciji rušenja Karadžića.

Da se nešto krupno spremalo, potvrdio je potpredsednik FSS Goran Milanović.

– Njima dvojici je trebalo da se zahvalimo na svemu što su učinili za reprezentaciju. Međutim, od toga se odustalo pošto smo dobili novog selektora. Glupo bi bilo da kažemo Ćurčiću da ovaj ili onaj ne može da igra – rekao je Milanović za Informer i dodao:

– Ovako mu je ostavljena mogućnost da sam reši situaciju. Iz Saveza mu je lepo predočeno šta su problemi u ekipi. Savo Milošević bi trebalo da mu pomogne u svemu tome, a odgovornost je na njima dvojici – istakao je Milanović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

5 Komentara

  1. Jedino ih ne gotivim od kada su branili albanske fudbalere od nase navijace,a zamislite da li bi albanski fudbaleri branili nase.Trebali su samo da se sklone i to je to,njih ne bi niko krivio,a kaznu smo dobili pa smo dobili,bar da smo ih vise tukli a to bi se desilo da nasi fudbaleri nisu skocili da ih brane.

    0
    0
    Odgovori
  2. E muka mi je kada vidim ove sto pljuju Kolarova i Ivanovica, oni su najbolji na terenu svaku utakmicu, oni sto urade na utakmici i koliko se bore niko ne uradi, ko da igra umesto njih na tim pozicijama, ubace glupog Duska Tosica i primimo 2 gola kao u petlicima, i to bas na mestu gde je on, najlakse je okriviti 2 najbolja igraca reprezentacije, pogledajte malo da Mitrovic sedi na klupi a da igra Lazovic koji nema blage veze, lakse je okriviti 2 najbolja igraca za neuspeh, jer kada bi okrivili lose igrace postavilo bi se pitanje zasto su uopste i igrali… Neka bolje obrate paznju kako je Antic vodio reprezentaciju i kako smo tada igrali, i neka se pitaju zasto posle Antica ne mozemo da se kvalifikujemo nigde, Nemce smo srusili u najjacem sastavu, a sada ne mozemo da pobedimo ni glupe Albance…

    0
    0
    Odgovori
  3. o fala bogu, da su provalili… realno najgori su na terenu, a ovaj kolarov, verujem da je toliko podignut i da se ne druzi ni sa jednim mladjim u svlacionici, a najgori je!!!

    0
    0
    Odgovori
  4. Informer??? Pametnom dovoljno…
    Vucic – Vucicevic – Terzic = prazna kasa FSS – puni racuni, sto privatni, sto za oporavak CZ.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter