Prema pisanju određenih srpskih medija, čelnici Fudbalskog saveza Srbije imali su plan da iz dresa reprezentacije oteraju kapitena Branislava Ivanovića i jednog od najskupljih fudbalera, Aleksandra Kolarova.

Kako piše Informer, čelnici FSS bili su uvereni da su ova dvojica momaka izvor loše atmosfere i razdora u svlačionici. Upravo ova dvojica, veruju u FSS, namerno su opstruirali rad reprezentacije i glavni su krivci za loše rezultate u kvalifikacijama.


Navodno, generalni sekretar Zoran Laković bio je tas na vagi koji je na kraju prevagnuo da ova dvojica igrača, posle svega, ipak ostanu deo “Orlova“.

Do ove ideje čelnici Saveza došli su nakon debakla od Danske, u meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Ipak, Laković je tada ubedio kolege iz vrha Saveza da bi dramatični rezovi u jeku kvalifikacija bili pogubni za ekipu, pogotovo nakon što je na mesto selektora došao Radovan Ćurčić.

Međutim, plan odstranjivanja dvojice “glavnih krivaca” u očima čelnika FSS nije defnitivno obustavljen, već samo odložen na neodređeno vreme. Informer u svojim saznanjima ide toliko daleko da piše da su ova dvojica igrača namerno pružali loše partije po nalogu menadžera Mikija Pajkića kako bi sabotirali čelnike FSS i kako bi pomogli Zvezdanu Terziću u akciji rušenja Karadžića.

Da se nešto krupno spremalo, potvrdio je potpredsednik FSS Goran Milanović.

– Njima dvojici je trebalo da se zahvalimo na svemu što su učinili za reprezentaciju. Međutim, od toga se odustalo pošto smo dobili novog selektora. Glupo bi bilo da kažemo Ćurčiću da ovaj ili onaj ne može da igra – rekao je Milanović za Informer i dodao:

– Ovako mu je ostavljena mogućnost da sam reši situaciju. Iz Saveza mu je lepo predočeno šta su problemi u ekipi. Savo Milošević bi trebalo da mu pomogne u svemu tome, a odgovornost je na njima dvojici – istakao je Milanović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.