1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SADA JE I ITALIJA OPCIJA: Pečnik možda neće morati na Daleki Istok

Objavljeno: 18.12.14 u 21:36

Sve je izvesnije da će Nejc Pečnik uskoro napustiti redove Crvene zvezde pošto su sve brojnije ponude koje Slovenac ima na stolu.

Pored japanskih i kineskih klubova koji ne žale novac za iskusnog vezistu u igri je ponovo i Kaljari koji je još prethodnog leta želeo da ga vidi u svojoj ekipi, ali se tada nisu poklopile kockice.

Kako timu sa Sardinije ne cvetaju ruže u Seriji A neophodno im je pojačanje gotovo u svim linijama tima pa je obnovljeno interesovanje za Pečnikom.

Kako slovenački internacionalac ima klauzulu u ugovoru da može da napusti Crvenu zvezdu u slučaju dobre ponude crveno-beli ne mogu da ga onemoguće u nameri da promeni sredinu, a kada se tome doda da srpski šampion duguje Pečniku oko 200 hiljada evra rastanak je praktično neminovan.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Letos nakon vestacki osvojene titule i „dobrih“ partija, niko ga ni za dzabe nije hteo. A sad jos i da ga plate kad je pokazao koliko ne zna.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter