0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

FSS: Matić i Ćurčić najbolji u 2014. godini (FOTO)

Objavljeno: 18.12.14 u 14:16

Fudbaler Čelsija Nemanja Matić i zvanično je proglašen za najboljeg našeg igrača za 2014. godinu, dok je Radovan Ćurčić najbolji u izboru selektora.

Matić je blistao tokom čitave godine otkako se zimus vratio u Čelsi za 25 miliona evra iz portugalske Benfike.

– Ovaj trofej je san svakog fudbalera u Srbiji. Meni se ostvario i zbog toga sam neizmerno srećan. Obećavam da ću svojim igrama i ponašanjem na terenu pokušati da dokažem da sam ovo i zaslužio. Znamo da u fudbalu ne postoji juče, već samo danas i pogled u budućnost – rekao je Matić na svečanosti u hotelu Metropol.

Ćurčić je nasledio Ljubinka Drulovića, šampiona Evrope sa omladinskom selekcijom 2013. godine. Pre njih nagrađivani su Ilija Petković, Ljubiša Tumbaković, Miroslav Đukić, Slaviša Jokanović, Milovan Rajevac, Ivan Jovanović i Dragomir Okuka.

FSS je prvi put nagradio i mladu reprezentaciju, koja je dobila premiju od 200.000 evra za plasman na EP.

Specijalne nagrade, Zlatne pištaljke FSS, dobio je najbolji srpski sudija Milorad Mažić sa pomoćnicima Milovanom Ristićem i Daliborom Đurđevićem, za izuzetan doprinos na međunarodnoj sceni i podizanje ugleda fudbalske Srbije. Mažić je ove godine sa saradnicima bio učesnik Svetskog prvenstva u Brazilu i redovan na utakmicama UEFA Lige šampiona.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter