0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPROT

SKUPŠTINA ZAJEDNICE SUPERLIGAŠA: Pet klubova napustilo sednicu, Šćepanović predsednik

Objavljeno: 17.12.14 u 15:51

Prvi čovek Vojvodine Zoran Šćepanović izabran je na sednici Skupštine Zajednice superligaša Srbije za novog predsednika organizacije. On je na funkciji nasledio Zvezdana Terzića, koji se zbog obaveza u Crvenoj zvezdi povukao sa mesta predsednika.

Sednica Skupštine u prostorijama Sportskog centra FSS u Staroj Pazovi bila je izuzetno burna i još jednom potvrdila da u srpskom fudbalu vlada podeljenost, s obzirom na to da je drugi kandidat Goran Milanović, predsednik Jagodine i potpredsednik FSS, zajedno sa predstavnicima još četiri kluba (Partizan, Donji Srem, Voždovac, Borac Čačak) napustio Skupštinu, dok sednici nisu prisustvovali predstavnici Novog Pazara i Mladosti iz Lučana.

Protivkandidat je napustio sednicu uoči glasanja rečima da „ovako ne vredi raditi“ i da su se „mnoge stvari promenile u utorak u toku dana i u sredu ujutro“.

Za izbor Šćepanovića glasali su predstavnici Crvene zvezde, Vojvodine, Spartaka, OFK Beograda, Radničkog iz Kragujevca, Radničkog iz Niša, Rada i Napretka, a Čukarički je bio uzdržan.

Novinari su posle sednice pitali predsednika Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića da li razmišlja o tome da Savez preuzme Superligu.

– O svemu ćemo razgovarati narednih dana – kratko je odgovorio Karadžić.

hotsport.rs – Tanjug

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter