0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SAD JE ŠPANIJA PRVA OPCIJA: Defanzivac Partizana odlazi u Andaluziju?

Objavljeno: 17.12.14 u 22:54

I tokom letnjeg prelaznog roka, kao i tokom celog jesenjeg dela sezone pričalo se da bi Partizan mogao da ostane bez Voislava Stankovića koji bi karijeru definitivno mogao da nastavi u inostranstvu.

Pre samo nekoliko nedelja menadžer defanzivca kluba iz humske nabrajao je imena klubova koji su navodno zainteresovani za njegovog štićenika rekavši da se među njima nalazi i nekoliko španskih timova.

Kako prenose andaluzijski mediji za Stankovića je navodno zainteresovan Betis iz Sevilje koji je trenutno član Segunde i na dobrom je putu da se već sledeće sezone vrati u elitu pošto je trenutno na četvrtom mestu sa samo tri boda manje od Sportinga iz Hihona koji je na mestu koje vodi u Primeru.

Kako je Stankoviću istekao ugovor sa Partizanom slobodan je u izboru nove sredine odnosno crno-beli na njegovom transferu ne mogu da zarade ni dinar.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter