3
Domaći fudbal

ZAVRŠENA ISTRAGA: Niko nije kriv za dug na Marakani?

Objavljeno: 16.12.14 u 16:15

Fudbalski klub Crvena zvezda, bivši šampion Evrope i sveta, nalazi se u dogovima od 50 miliona evra, zbog čega je policija pokrenula istragu.

Posle višemesečnog češljanja po papirima policija je došla do rezultata da niko nije kriv za to što se naš najveći fudbalski kolektiv nalazi u ogromnom minusu. To jest da je dug od 54 miliona evra nastao kao posledica nedomaćinskog poslovanja, velikih troškova i malih prihoda.

Sada mogu da odahnu svi predsednici Crvene zvezde u periodu od 2006. do 2012. godine, jer protiv njih nije pronađen nijedan dokaz za pokretanje krivične prijave. Na listi „sumnjivih“ našli su se Dragan Stojković Piksi, Dobrivoje Tanasijević Den Tana, Toplica Spasojević i Vladan Lukić. Kako list Kurir saznaje Crvena zvezda trenutno duguje 54 miliona evra.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. Nesto cudno?? To je Srbija i to gledamo svakog dana. Problem je sto kradje u ovoj zemlji NE prestaju a sve placa narod. Glupog li naroda ciji sam i ja deo. Dno…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter