6
Domaći fudbal

SASTAVLJEN SPISAK: Partizan želi iste želje

Objavljeno: 16.12.14 u 21:19

Partizan je na zimsku pauzu otišao sa čak šest bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca – Crvenu zvezdu, ali to ne znači da u Humsku tokom prelaznog roka neće biti burno.

Naime, već se govorka o pojedinim odlascima iz redova srpskog vicešampiona pa bi te „rupe“ trebalo popuniti kvalitetnim igračima. Kako saznaje Mondo čelni ljudi aktuelne uprave kluba sa Topčiderskog brda već su kontaktirali Nemanju Tubića i Envera Alivodića koji su se i prethodnog leta spominjali kao moguća pojačanja crno-belih.

Međutim, za sada je sve ostalo samo na kontaktu odnosno nema konkretnog dogovora ni sa vezistom Vojvodine ni sa defanzivcem koji je polusezonu proveo u redovima beloruskog Bate Borisova.

Kako isti portal saznaje, istina nezvanično, Partizan razmišlčja i o dovođenju levog beka Nikole Lekovića koji trenutno igra u Lehiji iz Gdanjska, a tokom karijere Marko Nikolić ga je trenirao u Vojvodini i Radu.

Kako se najavljuje Partizan bi tokom zime mogli da napuste Petar Škuletić, Danko Lazović, Vladimir Volkov, Andrija Živković, Danilo Pantić, Vojislav Stanković te su u tom slučaju novi igrači prilično neophodni treneru Nikoliću.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

6 Komentara

  1. A ko ce igrati desnog beka? Branko Ilic koji ni sam vise ne zna na kojoj poziciji igra, ili Petrovic koji igra levog beka?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter