0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RAKIĆ ODGOVORIO LALATOVIĆU: Trener ne priča istinu, a ja sam ispao negativac

Objavljeno: 16.12.14 u 22:30

Napadač Crvene zvezde Đorđe Rakić imao je potrebu da odgovori na prozivke trenera Lalatovića koji je nedavno izjavio da je iskusni centarfor odbio da nastupi u derbiju.

– Taman posla da nisam hteo da igram u derbiju. Moram da demantujem trenera, jer ne postoji igrač u Srbiji koji ne želi da igra najznačajniji meč u našem fudbalu. Pogotovo što su došla četiri kluba da me gledaju na toj utakmici. Bio sam dve nedelje povređen, na terapije sam išao privatno, jer klub nema novca za adekvatne tretmane, i dva dana pred meč rekao sam da nisam 100 odsto spreman. Bio sam pošten prema treneru, saigračima, Zvezdi i ispao – negativac. Na kraju krajeva, nisam ja odlučio da ne počnem meč, već trener, kazao je Rakić u izjavi za Novosti.

Ne želi iskusni fudbaler da ulazi u dalju raspravu sa šefom stručnog štaba pogotovo jer će najverovatnije tokom zime napustiti redove srpskog šampiona.

– Izjavama nisam imao nameru da povredim bilo koga, ponajmanje da izazovem trenera. Lalatoviću želim svu sreću u životu, mnogo uspeha i da odbrani titulu sa Zvezdom. Mene je iskreno sramota zbog celokupne slike u javnosti koju je izazvala ova polemika, jer to nije nivo Crvene zvezde. Ja sam vaspitan čovek, prljav veš iz svlačionice ne želim da iznosim u javnost i ovo je poslednji put da govorim o tome.

Rakić navodno ima ponude iz Kine, Rusije i Nemačke i gotovo sigurno na proleće neće nositi crveno-beli dres. Tokom godinu i po dana provedenih u Zvezdi uglavnom je kuburio sa povredama i nije uspeo da se dokaže u punoj meri.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter