0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TOTALNI EGZODUS: Zvezda prodaje štopera za siću, trio na putu za Kinu?

Objavljeno: 14.12.14 u 12:19

Na Marakani neće biti mirno ni u ovom prelaznom roku, pošto su spekulacije o mnogobrojnim odlascima sve glasnije.

Kako prenosi list Sport, sa Marakane bi pored Darka Lazovića, ove zime mogli da odu Darko Lazić, Đorđe Rakić, Miloš Bosančić i Goran Gogić.

Najkonkretnije su glasine o odlasku mladog štopera Lazića koji se nalazi na meti belgijskog Genta. Naime, 20-godišnji defanzivac još letos je oduševio skaute Genta na prijateljskoj utakmici protiv Genka. Od tada, Lazić je bio na radaru belgijskog kluba, koji ga je pratio tokom jesenjeg dela sezone u kojem je Lazić propustio jedino meč u Lučanima zbog kartona.

Spominje se da bi Lazić sa Marakane mogao da ode za 600.000 evra, što svakako nije toliko unosna cifra, ali bi klub njegovom prodajom mogao da reši dugovanja prema igračima i Radnoj zajednici, kao i da iskoristi deo novca za najavljenu izradu zatvorenog terena sa veštačkom travom.

Što se tiče Rakića, Bosančića i Gogića, nekoliko klubova iz Kine zainteresovano je za njihove usluge, ali do sada nije bilo konkretnih poteza.

Da li Zvezda treba da zadrži pomenute igrače ili da ih proda u slučaju adekvatne ponude?

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter