7
Domaći fudbal

NIŠTA OD TRANSFERA: Delije zabranile dovođenje Mrdakovića

Objavljeno: 13.12.14 u 23:28

Tokom prethodnih dana pojavila se informacija da bi Crvena zvezda mogla da pojača svoj napad iskusnim napadačem Miljanom Mrdakovićem, međutim to se definitivno neće desiti pošto su se tom transferu usprotivile najvatrenije pristalice kluba sa Marakane.

Kako piše list Alo Delije su 2podigle rampu2 za nekadašnjeg omladinca Partizana koji pre samo nekoliko dana izjavio da mu je želja da karijeru završi u crno-belom dresu što mu je bila „diskvalifikujuća greška“.

Mrdaković je navodno u četvrtak već bio na Marakani i sve je dogovorio oko ugovora sa Crvenom zvezdom od te priče neće biti ništa pošto su navijači izričiti u svom zahtevu da posle Bosančića u klubu više nema mesta za bivše Partizanovce.

Isti list navodi da će generalni sekretar Zvezdan Terzić pokušati da ubedi tvrdo krilo navijača da omekšaju svoj stav kao što je to prethodnog leta bio slučaj sa Bosančićem.

Povodom ovog slučaja se oglasio i trener Lalatović koji je beogradskim medijima otkrio da 32-godišnji napadač nije njegova želja, a uz to je objasnio da je Bosančić među crveno-bele stigao na insistiranje uprave.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

7 Komentara

  1. A to sto nam kapiten navija za glodare to nema nikakve veze i sto kada mu je u Borcu receno da prelazi u Zvezdu u znak protestsa na trening izasao u dresu voljenog mu partizana i to nema nikakve veze.Svi koji su grali ili navijaju za glodare mars iz Zvezde.

    0
    0
    Odgovori
  2. svaki dobar igrač je potreban Zvezdi,ali kad nisu dali Baboviću što je klasa za Bosančića,Mrdakovića i ostale indijance koji dolaze u Zvezdu,pa zar je Realu bitno što je igrač Barse mi navijači možemo da se ljutimo ili ne ali neka nas već jednom obraduju ti igrači,podvlačim mali je bolji od Lallatovićevog izuma Gavrića,S Đorđevića i pojedine igrače koje nam on protura on je nula trener lepo kaže Rakić-Simo Krunić ili Rajevac napolje Lalatović

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter