0
Domaći fudbal

AGENT IGRAČA PARTIZANA: Živković će i na proleće ostati u crno-belom, ali…

Objavljeno: 13.12.14 u 09:46

Dosta prašine tokom prethodnih dana podiglo se oko statusa mladog fudbalera Partizana Andrije Žikvovića.

Naime, kako se šuška, ovaj fudbaler je navodno prodat kiparskom Apolonu za sumu od 500.000 evra, ali se očekuje, da baš kao i mnogi fudbaleri iz Srbije pre njega, u Apolon bude poslat samo – figurativno, kako bi karijeru mogao da nastavi u nekoj od kvalitetnijih liga.

Ipak, prema rečima zastupnika fudbalskih pitanja mladog igrača Partizana, Andrija Žiković neće preći na Kipar već će i na proleće biti deo crno-belog sastava.

– Ta priča se pojavila pre mesec, možda i više od mesec dana. Što se nas tiče ne postoji ništa sporno, a to je u svojoj izjavi potvrdio Andrija posle utakmice sa Asterasom. Stav je takav da je za njega najbolje da ostane i na proleće u Partizanu i igra za klub koji voli – istakao je agent mladog fudbalera Predrag Đorđević prenose Novosti.

Ipak, ni Predrag Đorđević, kao i mnogi pre njega, nije želeo da razgovara o fondu Pinija Zahavija.

– Svi znaju da je klub u finansijskim problemima, a da li su nešto planirali vezano za prodaju Andrije Živkovića i na koji način najbolje je da pitate njih.  Gledajte, u fudbalu je takva situacija da se ne zna šta nosi dan, a šta noć. Konkretnije, o njegovoj budućnosti ćemo moći da pričamo od leta. U ovom trenutku Andriji je najpotrebniji odmor, odigrao je mnogo utakmica pod velikim opterećenjem, a i dugo je vukao povredu – zaključio je Đorđević

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter