0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ŽIVKOVIĆ: Prvi put čujem za transfer u Apolon

Objavljeno: 12.12.14 u 10:46

Jedan od najtalentovanijih igrača Partizana Andrija Živković izjavio je da nije upoznat sa njegovim eventualnim transferom u kiparski Apolon.

Kako su juče preneli gotovo svi sportski mediji, Živković je navodno već novi član kiparskog tima, a crno-beli su njegovom prodajom inkasirali sumu od oko 500.000 evra.

– Mog potpisa nema nigde. Ne znam ništa o tome i ne bih ništa da pričam na tu temu. Želim da nastavim da igram za Partizan, klub koji mnogo volim – kazao je Živković.

Apolon se i ranije navodio kao klub u koji su „iznenadno“ prelazili igrači iz Partizana i Crvene zvezde, uglavnom putem učešća fudbalskog agenta Piniha Zahavija.

U takvim slučajevima ovi igrači bi karijeru nastavljali na drugim lokacijama, a da nisu odigrali ni minut na Kipru.

Slične situacije dogodile su se i Nikoli Aksentijeviću i Nikoli Maksimoviću, koji su upravo putem Apolona završili u holandskoj odnosno italijanskoj ligi. Na ovakav način transakcija tačka bi uskoro mogla da bude stavljena jer FIFA ukida pravilo vlasništva „treće strane“.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter