0
Domaći fudbal

NAĐ: Želimo slavan Partizan, a ne da agonija potraje i dovede do katanca!

Objavljeno: 11.12.14 u 18:21

U izbornu trku za predsednika Partizana ušao je Sreten Nikolić i on će  na Skupštini biti kandidat „Grupe Albert Nađ“ koja okuplja ljude iz sveta privrede i bankarstva. Oni tvrde da su apolitični i da žele da pomognu crno-belima.

 

Nađu mandat u Upravnom odboru ističe mandat, a on tvrdi da je stanje u Partizanu očajno.

– Partizan je bolestan, moramo da ga izlečimo. Sportski rezultati su tu, osvajali smo trofeje, međutim, unutar kluba mnoge stvari su trule. Prvi put u istoriji igrači su štrajkovali, zaposlenima se mesecima duguju plate, deca iz omladinske škole su u problemu. A ovaj tim ljudi želi da pomogne klubu i postavi ga na zdrave noge – priča Nađ.

Šta najviše zamerate dugogodišnjem predsedniku Draganu Đriću?
– Poenta ove naše priče nisu osporavanja Đurića, nego pokušaj da se Partizan spase. Ne postoje stvari koje bih imao konkretno da kažem protiv bilo kog čoveka u klubu, ali evidentno je da je situacija dramatična.

Po nekim informacijama dug crno-belih je 13,7 miliona evra.
– Ne možemo da obećamo da ćemo igrati Ligu šampiona i Ligu Evrope, ali možemo da obećamo borbu. Kao kad smo 2003. otišli u Njukasl kao jaganjci na klanje, a vratili se sa istorijskim uspehom, tako i sad verujem da postoji šansa da se klub izvuče. Nadam se da će ljubitelji crno-bele boje prepoznati da ovaj tim ima samo jedan interes – Partizan. Želimo da ga vratimo na staze stare slave, a ne da dođemo u situaciju da razmišljamo o katancu.

Pošto je Sreten Nikolić kandidat za predsednika, ako pobedi, znači li to da će Nađ da bude sportski direktor.
– Mi ne delimo funkcije, mi smo tim.

Skupština bi trebalo da se održi 23. decembra i da se na njoj izabere predsednik.
– Bilo je dovoljuno vremena da se Skupština temljno pripremi i održi u predviđenom terminu 16. decembra, ovako se plašim da će potrajati agonija Partizana. Ne samo fudbalskog kluba, već Sportskog društva – zaključio je Nađ.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter