1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LAZOVIĆ NA IZLAZNIM VRATIMA MARAKANE: Zvezda jednostavno mora da proda kapitena

Objavljeno: 11.12.14 u 22:12

Darko Lazović je u Crvenu zvezdu došao 2009. godine iz čačanskog Borca i od tada je u crveno-belom dresu velikana sa Marakane odigrao više od stotinu mečeva, da bi ove sezone dobio i kapitensku traku.

Međutim, 24-godišnjem Čačaninu u junu sledeće godine ističe ugovor sa srpskim prvakom, a ono što je dodatni problem je enorman dug koji Crvena zvezda ima prema njemu.

Kako saznaje portal Mondo crveno-beli kapitenu duguju neverovatnih 650.000 evra što znači da je jedini način da on bude isplaćen da već tokom ove zime bude prodat i to ne za manje od 800.000 evra kako bi uz menadžerske provizije klub bio makar na nuli.

Ukoliko Lazović do leta ostane u Crvenoj zvezdi to znači da će dug prema njemu biti dodatni teret za ionako tešku finansisjsku situaciju u kojoj se nalazi beogradski klub pa bi sve bilo na dobroj volji igrača, kada je u pitanju njegovo potraživanje.

Podsećamo da je za Lazovića svojevremeno Salcburg nudio neverovatnih pet miliona evra, ali je tadašnje rukovodstvo na čelu sa Vladanom Lukićem odbilo da ga proda austrijskom klubu. Prethodnog leta je Standard bio zainteresovan, ali je i tada odbijeno 1,5 miliona evra, a kako je Lazovićeva forma i dalje u laganom padu crveno-beli ove zime ne mogu da se nadaju cifri većoj od milion evra.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Ako se ne varam, moraju da ga prodaju za mnogo vise od 650.000 da bi bili na nuli, posto postoji i ozbiljan procenat koji treba da dobije Borac…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter