10
Domaći fudbal

DREŠI SE KESA: Crvena zvezda dovodi bivšeg napadača Kvins Park Rendžersa!

Objavljeno: 10.12.14 u 09:55

Uprava Crvene zvezde intenzivno traga za napadačem pošto je nakon jesednjeg dela Jelen Superlige Srbije svima jasno da ovaj tim kuburi sa efikasnošću.

Prema informacijama dnevnog lista Sport, čelnici crveno-belih su najpre želeli da iskoriste činjenicu da se tim Dragana Mrđe, bivšeg napadača Zvezde, preselio u drugu japansku ligu.

Međutim, Mrđa je svojim dobrim partijama u „Džej ligi“ skrenuo pažnju na sebe, pa će se najverovatnije preseliti u tabor nekog japanskog prvoligaša.

Odmah kada su takav odgovor dobili iz Japana, čelnici tima iz Ljutice Bogdana okrenuli su se pronalasku alternativnih rešenja na poziciji napadača.

Kako stoje stvari, Zvezda bi svoje pojačanje mogla da pronađe u obližnjoj Sloveniji, tačnije u ekipi aktuelnih šampiona, Domažle.

Reč je o napadaču Džošu Kevinu Stenliju Parkeru, 24-godišnjem momku, koji je tokom svoje karijere nastupao i u Engleskoj gde je igrao za Kvins Park Rendžers, Vimbldon, Nortempton, Vikomb, Oldam, Vinsdor i Oksford iz kog se preselio u Sloveniju.

Parker je reprezentativac Antigve i Barbude, a na 47 mečeva u dresu šampiona Slovenije za sada je upisao 22 pogotka.

Prema izvorima Sporta, crveno-beli već izvesno vreme prate učinak ovog fudbalera, i prema mišljejnu skauta – poseduje sve kvalitete za nastupe u crveno-belom dresu.

Dogovor dve strane trebalo bi da bude postignut tokom ove zime.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

10 Komentara

  1. Da li ste vi normalni?Pa, znam da očekujete da nepismeni čitaju vaše članke ali ima i pismenih koji vide da ste napravili grešku u tekstu.Stoji VAM aktuelni šampion Slovenije, Domžale a oni zadnji put bili šampioni još 2008.Šampion je Maribor i igra ligu šampiona.

    0
    0
    Odgovori
  2. Koja crna kesa,ruke su vam se zalepile u njoj,lopovi!bez ibzira na to nemojte vracati onjila molim vas,da ne pokidam i ovo malo zivaca sto mi je ostali!placajte dugove kako znate i umete pa budite i deseti!neka igraju vukan,jovic,mali jovanovic…dobra su to deca!

    0
    0
    Odgovori
  3. ma o cemu bre vise vi pricate,koga vise lazete da dovodite igrace? koga dovodite,opet neku gazelu koja nezna go da da….

    0
    0
    Odgovori
  4. Koja kesa? Jedino kesa poreskih obveznika Srbije… Pošto iz njihove kese nema ni za grejanje, struju, plate, licencu, itd… Ni Rusi ne mogu da nadomeste dugove, a kamoli ulaganja…

    0
    0
    Odgovori
  5. Još jedan čudan potez uprave, manje-više očekivano. Zašto ne bi jednostavno vratili Onjila sa posudne iz Kipra jer je pokazao da može igrati u CZV, već je dao oko 6,7 golova. Bar u odnosu na Rakića i Despotovića je dobar.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter