0
Domaći fudbal

DA LI MLADI ŠTOPER POVLAČI NOGU: Belgijanci zainteresovani za Zvezdino dete

Objavljeno: 08.12.14 u 17:26

Spekuliše se da će nogu u zimskog prelaznom roku povući neko od četvorice igrača koji će napustiti Maraknu ove zime, ali možda sve njih predugitri neko peti. Naime, pojavile su se informacije da je belgijski Gent zainteresovan za mladog štopera Crvene zvezde, Darka Lazića. Lazić je rođen 1994. godine i prošao je sve selekcije crveno-belih. U seniorski tim prekomandovan je letos.


Prema saznanjima MocartSporta, belgijski Gent poslaće u narednih nekoliko dana konkretnu ponudu za mladog defanzivca.

Bivši igrač Crvene zvezde, koji vodi računa o karijeri Darka Lazića, Darko Anić potvrdio je da postoji ozbiljno interesovanje iz Belgije.

– Ne bih želeo da do kraja otvaram karte i kažem koji je klub u pitanju. Znate i sami kako to ovde ide. Ali Darko je pravi profesionalac, razvija se kao igrač, i normalno je da je zaintrigirao pažnju klubova iz Belgije – rekao je Anić.

Tržišna vrednost mladog štopera procenjena je na 750.000 evra, međutim za očekivati je da Zvezda dobije manju ponudu, s obzirom na tešku finansijsku situaciju.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter