0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JSL: Zvezda u finišu ispustila pobedu! (VIDEO)

Objavljeno: 07.12.14 u 14:53

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su u gostima sa ekipom Mladosti iz Lučana rezultatom 1:1 (0:1) u poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva.

Strelac vodećeg pogotka za crveno-bele bio je Nejc Pečnik u 16. minutu kada je preciznim i snažnim udarcem sa dvadesetak metara pogodio desni ugao nemoćnog Krznarića. Konačnih 1:1 postavio je Saša Jovanović u 88. minutu kada je pobegao odbrani Zvezde i matirao Rajkovića.

Prvo poluvreme proteklo je uz nekoliko šansi, mnogo više pred golom domaćih, pošto je već u petom minutu, Zvezda tražila penal posle duela Nenadića sa Lazovićem, dok su domaćini prvi zapretili preko Živadinovića nekoliko minuta kasnije.

U 10. minutu, Lazović je sjajno proigrao Bosančića, Krznarić je stigao do lopte pre igrača Zvezde, ali se ona odbila nazad do Lazovića koji slabo šutira sa ivice kaznenog prostora.

Dva minuta kasnije opasno je bilo pred golom gostiju, Milosavljević je posle odlične kontre snažno šutirao iskosa sa desne strane, ali je Rajković uspeo da boksuje loptu.

Zvezda je nastavila da preti nakon vođstva, ali su Lazović i Gavrić neprecizno šutirali sa distance.

U drugom poluvremenu, teren je bio mnogo teži za igru što se još kako odrazilo na dešavanja na terenu. U drugom delu igre, viđene su dve prilike i to pred golom domaćih. Mijailović je u 57. minutu pogodio stativu, da bi u 75. centrirao za Jovanovića koji glavom šutira za malo pored gola.

Kada se činilo da će Zvezda osvojiti sva tri boda, usledio je šok. Rezervista Saša Jovanović je pobegao odbrani gostiju, i šutirao pored Rajkovića za 1:1.

Crevna zvezda završila je jesenji deo sezone sa 32 boda, a Partizan će u slučaju pobede nad Borcem od 15 sati pobeći najvećem rivalu na šest bodova.

Mladost Lučani – Crvena zvezda 1:1

(Jovanović 88 – Pečnik 16)

Stadion: Mladost Gledalaca: 3.500 Sudija: Robert Kiš Čepegi

Mladost Lučani: Krznarić, Marković, Milunović, Zonjić (od 62. Grujičić), Nenadić, Pešić (od 46. Jovanović), Radin, Adamović, Tešić, Živadinović, Milosavljević

Crvena zvezda: Rajković, Pavićević, Planić, Jovanović, Mijailović, Kovačević, Lazović, Bosančić (od 76. Gogić), Pečnik, Gavrić, Despotović

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter