0
Domaći fudbal

POJAČANJE: UO Zvezde jači za ljubimca Delija i bivšeg golgetera

Objavljeno: 06.12.14 u 09:13

Nekadašnji napadač Crvene zvezde, momak o kojem su svojevremeno Delije pevale stihove, stiže na Markanu.

Kako prenosi list Sport, Mihajlo Pjanović, trebalo bi da postane novi član uprave Crvene zvezde nakon izbora koji su zakazani za 10. i 11. decebar.

Pjanović od završetka igračke karijere živi na relaciji između rodnog Prijepolja i Beograda, a nikada nije krio da bi voleo da pomogne bivšem klubu.

Četiri dana pre zakazanih izbora na kojim će crveno-beli dobiti novog predsednika kluba, čelnici tima iz Ljutice Bogdana rade na kompletiranju ekipe ljudi koja će raditi na stabilizaciji stanja.

Zbog kandidature Mijailovića za predsednika mesto prvog čoveka Skupštine, čije zasedanje je zakazano za 21. decembar, ostaje upražnjeno. Prema očekivanjima, tu ulogu mogao bi da preuzme nekadašnji igrač i trener Zvezde Ratomir Dujković.

Dujković je član i veteranske sekcije Crvene zvezde, a često dolazi na utakmice sa svojim prijateljima iz igračkih dana kada je 201. put stajao na golu osvojivši mnoštvo trofeja za klub iz Ljutice Bogdana.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter