8
Domaći fudbal

PRVO POJAČANJE: Zvezda dovela veliku želju Lalatovića i pobedila Partizan

Objavljeno: 05.12.14 u 09:59

Fudbalski klub Crvena zvezda stigao je do prvog pojačanja u zimskom prelaznom roku. Na Marakanu stiže momak koji se nalazio i na radaru večitog rivala, Partizana.

Na Marakanu će se, kako piše Blic, preseliti desni bek Napretka Miloš Cvetković. Ono što je zanimljivo, za njegove usluge zainteresovan je bio i Partizan, ali su crveno-beli bili brži u trasnfer-trci, pa će doskorašnji igrač Kruševljana ipak u Ljutice Bogdana a ne u Humsku.

Cvetković je još letos bio na meti šefa struke Nenada Lalatovića, ali došlo do dogovora između Crvene zvezde i Napretka. Posle povrede Marka Petkovića pitanje desnog beka je postalno prioritet za čelnike crveno-belih, a Lalatović je znao koga želi što je i nekoliko puta ponovio. Ovoga puta Zvezdi je išlo u prilog što Cvetkoviću na leto ističe ugovor.

Ipak, i crno-beli su imali svojih kadrovskih muka koje je prouzrokovala povreda desnog beka, Miroslava Vulićevića. Partizan je bio u poteri za ovim igračem, ali je Cvetković izabrao Zvezdu i zbog činjenice da je već sarađivao sa Lalatovićem.

Cvetković ima 24 godine a igrao je za omladinsku reprezentaciju Srbije.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

8 Komentara

  1. Sta fali Cvetkovicu.Decko igra sasvim posteno svaku utakmicu i bez obzira sto igra beka stalno se ubacuje i pravi visak.Zvezda ima spiceve samo treba da se istrpe ti mladi igraci.A vi sto kritikujte i pametujete ocigledno niste u zivotu loptu sutnuli eti su najgori oni sve znaju.

    0
    0
    Odgovori
  2. Za koji mesec naslov : „Cvetković na pozajmici u nižerazrednom X klubu, tuži CZ zbog neispunjenih obaveza iz ugovora i traži raskid istog“… History repeating…

    0
    0
    Odgovori
  3. Rešio Lalatović da preseli ceo Napredak u Zvezdu.I još bek?!? E,blago nama! A golove će valjda da daje ekonom…. 😀

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter