2
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

PRESAVIJAJU TABAK: FK Novi Pazar tuži Marka Nikolića!

Objavljeno: 03.12.14 u 16:02

Fudbalski klub Novi Pazar  će podneti tužbu protiv trenera Partizana Marka Nikolića, zbog klevete, nanošenje štete, uznemiravanje i vređanje službenih lica, ispoljavanje verske i nacionalne mrznje.

Novi Pazar optužuje Nikolića da ‘se nije osmelio da osudi nacionalističke transparente ‘nož žica Srebrenica’ kada su to isticali navijači Rada, dok je on bio njihov trener, a sada ima snage i morala da nabraja Novom Pazaru’.

– Novi Pazar je grad koji živi za fudbal i o njemu, kao ni o klubu, ne može da govori čovek koji nezasluženo vodi Partizan sa primanjima većim nego ceo naš tim – kaže se između ostalog u saopštenju kluba.

– Ići ćemo do krajnjih istanci da nadoknadimo štetu koju nam je naneo čovek o kojem njegove kolege govore samo pogrdno.

Novi Pazar će i dalje biti dobar domaćin dobronamernim ljudima kao što smo bili Čačanima, Nišlijama, Jagodincima, Subotičanima i svima onima koji rado dolaze na naš stadion i uživaju u njegovom ambijentu – zaključuje se u saopštenju Novog Pazara.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

  1. NA KOJOJ STE VI TO UTAKMICI BILI GOSPODO IZ PAZARA?
    PA ZASTICENI STE KAO BELI MEDVEDI !
    IDITE I IGRAJTE PROTIV KLUBOVA KOJI VAM ODGOVARAJU….NISAM NACIONALISTA ,ALI VI STE NAJVECI KOJI POSTOJE,ZIVITE U SRBIJI I BUDITE DEO SRBIJE,A NE TO STO SADA RADITE,TO NEMA VEZE SA FUDBALOM !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter