0
Domaći fudbal

KUP SRBIJE: Uspavanka na Vračaru pripala Partizanu, prošli Čuka, Voždovac i Jagodina!

Objavljeno: 03.12.14 u 14:54

Fudbaleri Partizana plasirali su se u polufinale Kupa Srbije pošto su na Vračaru savladali ekipu Rada rezultatom 0:1 (0:1). Pored crno-belih, dalje su prošli – Čukarički, Jagodina i Voždovac.

Na Vračaru, u prilično nezanimljivoj utakmici bez mnogo prilika i lepe igre, jedini pogodak postigao je Petar Škuletić u 45. minutu sa bele tačke. Prethodno je Miloš Mirković oborio u svom šesnaestercu Ninkovića i zaradio direktno isključenje.

U prvih 45 minuta jedinu priliku imao je Danko Lazović, koji je sa desetak metara šutirao preko gola, što je bila i jedina opasna situacija do finiša prvog poluvremena i vođstva crno-belih.

U nastavku igre, timovi su nastavili usporenu igru, veliku borbu na sredini terena, sa sporadičnim poluprilikama. Vredni pomena su jedino pokušaji Škuletića i Lazovića sa distance, dok domaći nisu nijednom uspeli da priprete golu Milana Lukača.

Rad: Radunović – Đurić, Maraš, Milošević, Rodić – Bajić, Marković, Gnjatić, – Mihajlović, Perović
Partizan: Lukač – Volkov, Petrović, Stanković, B. Ilić – Marković, Drinčić – Ninković, Ilić – Lazović, Škuletić

U ostalim susretima, u prelepim uslovima na Banovom brdu, Čukarički je kao domaćin drugi put u pet dana savladao Vojvodinu – 2:1.

Domaćin je poveo u desetom minutu utakmice preko Regana. Međutim, samo dva minuta kasnije Vojvodina je izjednačila. Kapiten Marko Poletanović je pogodio direktno iz kornera.

Već u drugom minutu nastavka meča Čukarički je opet poveo, Petar Bojić je postigao pogodak za 2:1 što se ispostavilo kao konačan rezultat.

Među četiri najbolje ekipe plasirali su se još i Voždovac i Jagodina. Voždovac je kao domaćin bio bolji od Spartaka rezultatom 2:1, dok je Jagodina u Nišu savladala Radnički sa 1:0.

Kup Srbije, četvrtfinale:
Voždovac – Spartak 2:1 (1:0)
Babović 14, 90+3 – Ilić 90+5
Radnički Niš – Jagodina 0:1 (0:1)
Đurić 31
Čukarčki – Vojvodina 2:1 (1:1)
Regan 10, Bojić 47 – Poletanović 13
Rad – Partizan 0:1 (0:1)
Marković CK Škuletić 45+1p

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter