0
Domaći fudbal

NAJNIŽE GRANE: Zvezdu tuže njena deca

Objavljeno: 01.12.14 u 11:44

Fudbalski klub Crvene zvezde već izvesno vreme nalazi se na rubu finasijskog kolapsa. Dugovanja crveno-belih odavno se ne mere u novcu već u stanicama NASA budući da su dosegle astronomske visine.Uprava vodi bitku za goli život, a vreme u kojem su mladi igrači iz omladinskog pogona strpljivo čekali na šansu u slavnom klubu polako blede na policama istorije.

Konstalacija snaga u taboru srpskog šampiona je takva da mladi igrači žele „sve i odmah“. Da su svi alarmi u klubu popaljeni bilo je jasno kada je veliki broj igrača crveno-belih odlučio da putem arbitražne komisije napusti klub.

Međutim, sada se na taj korak odlučuju i oni igrači iz omladinske škole.

Kako prenos list „Sport„, 19-godišnjaci Milan Jokić i Nikola Karaklajić podneli su Arbitražnoj komisiji FSS zahtev za raskid ugovora sa Zvezdom.

Dvojica igrača su letos prošla prvi deo priprema u Sloveniji, a zatim su u avgustu, posle odluke trenera Nenada Lalatovića, poslati na pozajmice u Kolubaru i Sinđelić.

Zadnji vezni Jokić je prošao Partizanovu školu, a na sličan nakon na koji sada želi da napusti Zvezdu, otišao je iz Humske u leto prošle godine. Bio je na dvojnoj registraciji, a posle završene sezone u Lazarevcu, nastavio je da trenira u Ljutice Bogdana.

Nije upisao zvaničan debi, a sličan je i put Karaklajića, koji je posle igrača za mlađe selekcije Zvezde godinu dana nastupao za Voždovac.

Ova dvojica mladih igrača su procenili da klub neće računati na njih u bliskoj budućnosti pa žele da u januaru postanu slobodni igrači.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter